Serveis

Pàgines Web

Desenvolupament i disseny web amb WordPress, especialitzat per a petites empreses i autònoms.

Manteniment

Manteniment, actualitzacions de contingut, actualitzacions de software i assessorament i consultoria.

Per què és important que el teu negoci tingui una Pàgina Web?

Una pàgina web donarà informació sobre el teu negoci 24 hores al dia, 365 dies a l’any, no farà vacances, no tancarà per anar a dinar, sempre estarà a punt per oferir informació i donar un servei quan tu no puguis atendre.

Hi ha moltes classes de pàgines web, n’hi ha de molt complexes i també de molt sencilles, tot depèn del tipus de negoci i dels serveis que s’ofereixen. L’important és està ben assessorat i fer les coses ben fetes.

Per internet circulen milions d’oportunitats per segon, gent que busca o que vol comprar, que cerca alguna informació concreta… no ser-hi representa està perdent oportunitats a cada moment. 

Encara que el teu negoci sigui petit o el típic comerç de barri de tota la vida, avui en dia, és bàsic tenir un espai a internet, si tens ganes d’arribar una mica més lluny, de modernitzar-te o de fer un canvi, no deixis passar més temps!

Desenvolupament de Pàgines Web

Quin és el procés?

0
Posa't en contacte
0
Explica'm, t'escolto!
0
Començo la Web
0
Revisió final
0
Ja tens Web!

Posa’t en contacte amb mi, a través del formulari que trobaràs en aquesta pàgina, o enviant un mail a info@nunuroque.cat. En breu tindràs una resposta.

Explica’m quina és la teva idea i a que et dediques, buscaré la millor opció de web pel teu negoci. 

Un cop tingui tota la informació, em posaré a treballar. En tot moment podràs consultar el procés, fer propostres, consultes i canvis.

Un cop feta, la revisarem plegats i faré les últimes modificacions per deixar-la llesta

La Web ja està feta, ja estàs a internet!! Ja ets visible al món! Però seguirem en contacte per si tens dubtes, o vols fer alguna acutualització!

Què inclou el servei d'una web bàsica?

1.Pàgina operativa en menys de 30 dies a partir de rebre tot el material necessari que et sol·licitaré (textos, imatges, videos…).

2.Instal·lació i configuració de WordPress des del CPanel del hosting.

3.Instal·lació, configuració i personalització del Tema Premium (Plantilla) de GeneratePress, valorat en 39$.

4.Maquetació de la web, fins a 6 pàgines amb els textos i les imatges que ens facilitis per cada una, i maquetació d’un menú enllaçat a cada pàgina.

5.Integració de formulari de contacte. A totes les pàgines que ho necessitis hi haurà un formulari de contacte, perquè els teus clients els sigui més fàcil i ràpid contactar amb tu, estarà vinculat a l’adreça de correu que sol·licitis

6.Configuració de pluguins de seguretat per fer-la més segura davant de possibles atacs externs.

7. Instal·lació del maquetador visual Elementor Pro, valorat en 49$.

8. Instal·lació d’un sistema autònom de còpies de seguretat periòdiques.

9.Integració de vincles a les xarxes socials (si n’utilitzes).

10.Alta a Google Analytics i Google Search Console, per controlar en tot moment, les estadístiques de visites a la web i altres dades d’importància.

11.Configuració d’adreces de correu elèctronic corporatives dels tipus nom@nomdelaweb.com

12. Un cop entregada la Web. t’ensenyaré a gestionar els continguts de la web per si has de fer alguna modificació o ampliació.

Què no inclou el servei?

1.El servei de Hosting i Domini, l’has de contractar tu, puc ajudar-te i assessorar-te en el procés sense cap problema, però es tracta d’un producte que serà teu i has de contractar tu. Fins que no tinguis contractat aquest servei no podrem començar a muntar la pàgina web.

2.La redacció de textos i les fotografies, això m’ho hauràs de proporcionar tu, tenint en compte la importància de saber transmetre la idea del teu producte o servei. Per les fotografies, recomano que et posis en contacte amb un bon fotògraf, la imatge que donis és molt important per transmetre confiança.

3.Redacció dels textos de les Pàgines de documentació legal obligatòria, Avís legal, Política de privacitat i Política de Cookies. 

4.Disseny de Logotips ,no sóc dissenyadora gràfica i no tinc prou coneixements per fer aquesta tasca, si no tens logotip, i en vols un, millor buscar un bon professional que aconsegueixi captar la idea del teu negoci.

Preguntes freqüents?

Com ens comunicarem

Principalment contactaré amb tu per correu electrònic i totes les consultes o dubtes que puguin sorgir sobre la pàgina web, les resoldrem així. 

Si ets del Ripollès, Cerdanya o Osona, puc despleçar-me per fer-te una visita.

Que necessito per fer-te la web

Necessito que em passis els textos, les imatges i el logo que vulguis posar a la web.

Adaptaré  el disseny de la pàgina als teus colors corporatius.

Quan estarà operativa la Web

A partir de donar d’alta el servei de Hosting, disposar d’un Domini, i de tenir tots els textos i imatges, la pàgina pot està operativa en menys de 30 dies.

Com contractar aquest servei

Omple el formulari que trobaràs a continuació i em posaré en contacte amb tu.

Si arribem a un acord, hauràs de contractar el servei de Hosting tu mateix, i abonar el 40% del preu del servei Web Bàsic per anticipat. La resta a l’entrega.

Parlem del teu projecte?

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info@nunuroque.cat