Serveis

Pàgines Web

Desenvolupament i disseny web amb WordPress, especialitzat per a petites empreses i autònoms. 

Manteniment

M’encarregaré de tenir la web actualitzada, d’aplicar les modificacions que em diguis i no t’hagis de preocupar per res.

Formació

Vols aprendre a fer-te tu la pàgina web o t’agradaria conèixer com utilitzar les xarxes socials per impulsar el teu negoci? Cursos a mida per particulars i grups. 

Pàgines Web

Pàgines Web corporatives, per petites empreses, autònoms o comerços. Amb tota la informació de l'empresa, connectada a les xarxes i amb formularis de contacte.

Botigues OnLine

Gestiona la teva pròpia botiga virtual, enllaça-la a les xarxes socials, i busca nous canals de venda dels teus productes. Ara, més que mai, és una bona inversió per no perdre clients.

Transformació Digital

Auditoria digital per veure en quin estat es troba el teu negoci i quines mesures caldria prendre per adaptar-lo a les necessitats actuals, tenint en compte el nivell d'inversió que s'hi vulgui destinar.

Assessorament en Xarxes Socials

Quines Xarxes Socials funcionen millor amb el teu tipus de negoci? Com funcionen i com cal treballar-les per donar més impuls a les vendes i captar nous possibles clients.

Hola! Parlem del teu projecte?

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info@nunuroque.cat