Serveis

Pàgines Web

Desenvolupament i disseny web amb WordPress, especialitzat per a petites empreses i autònoms. 

Manteniment

M’encarregaré de tenir la web actualitzada, d’aplicar les modificacions que em diguis i no t’hagis de preocupar per res.

Formació

Vols aprendre a fer-te tu la pàgina web o t’agradaria conèixer com utilitzar les xarxes socials per impulsar el teu negoci? Cursos a mida per particulars i grups. 

Per què és important que el teu negoci tingui una Pàgina Web?

Una pàgina web donarà informació sobre el teu negoci 24 hores al dia, 365 dies a l’any, no farà vacances, no tancarà per anar a dinar, sempre estarà a punt per oferir informació i donar un servei quan tu no puguis atendre.

Hi ha moltes classes de pàgines web, n’hi ha de molt complexes i també de molt sencilles, tot depèn del tipus de negoci i dels serveis que s’ofereixen. És important està ben assessorat i fer les coses ben fetes.

Per internet circulen milions d’oportunitats per segon, gent que busca o que vol comprar, que cerca alguna informació concreta… no ser-hi representa està perdent oportunitats a cada moment. 

Encara que el teu negoci sigui petit o el típic comerç de barri de tota la vida, avui en dia, és bàsic tenir el teu espai a internet. Si tens ganes d’arribar més lluny, de modernitzar-te i de fer un canvi, no deixis passar més temps, ara és el moment!

Vols una Pàgina Web? Quin és el preu? Què inclou?

El preu d’una Pàgina Web bàsica és de 500€* i inclou tots aquests serveis:

*Preu sense IVA

1.Pàgina operativa en menys de 30 dies a partir de rebre tot el material necessari que et sol·licitaré (textos, imatges, videos…).

2.Instal·lació i configuració de WordPress des del CPanel del hosting.

3.Instal·lació, configuració i personalització del Tema Premium (Plantilla) de GeneratePress, valorat en 39$.

4.Maquetació de la web, fins a 6 pàgines amb els textos i les imatges que em facilitis per cada una, i maquetació d’un menú enllaçat a cada pàgina.

5.Integració de formulari de contacte. A totes les pàgines que ho necessitis hi haurà un formulari de contacte, perquè els teus clients els sigui més fàcil i ràpid contactar amb tu.

6.Configuració de pluguins de seguretat per fer-la més segura davant de possibles atacs externs.

7. Instal·lació d’un sistema autònom de còpies de seguretat periòdiques.

8.Integració de vincles a les xarxes socials (si n’utilitzes).

9.Alta a Google Analytics, Google Search Console, per controlar en tot moment, les estadístiques de visites a la web i altres dades d’importància. Alta també a Google My Business.

10.Configuració d’adreces de correu elèctronic corporatives dels tipus nom@nomdelaweb.com

11. Un cop entregada la Web. t’ensenyaré a gestionar els continguts de la web per si has de fer alguna modificació o ampliació.

Què no inclou el servei?

1.El servei de Hosting i Domini, l’has de contractar tu, puc ajudar-te i assessorar-te en el procés sense cap problema, però es tracta d’un producte que serà teu i has de contractar tu. Fins que no tinguis contractat aquest servei no podrem començar a muntar la pàgina web. Preu aproximat d’un servei de hosting i domini en un servidor de qualitat 70€/any

2.La redacció de textos i les fotografies, això m’ho hauràs de proporcionar tu, tenint en compte la importància de saber transmetre la idea del teu producte o servei. Per les fotografies, recomano que et posis en contacte amb un bon fotògraf, la imatge que donis és molt important per transmetre confiança.

3.Redacció dels textos de les Pàgines de documentació legal obligatòria, Avís legal, Política de privacitat i Política de Cookies. (Incloure per 300€, depenent del tipus de web pot ser més car.)

4.Disseny de Logotips ,no sóc dissenyadora gràfica i no tinc prou coneixements per fer aquesta tasca, si no tens logotip, i en vols un, millor buscar un bon professional que aconsegueixi captar la idea del teu negoci.

Preguntes freqüents?

Com ens comunicarem

Principalment contactaré amb tu per correu electrònic i totes les consultes o dubtes que puguin sorgir sobre la pàgina web, les resoldrem així. 

Si ets del Ripollès, Cerdanya o Osona, puc despleçar-me per fer-te una visita.

Que necessito per fer-te la web

Necessito que em passis els textos, les imatges i el logo que vulguis posar a la web.

Adaptaré  el disseny de la pàgina als teus colors i fonts corporatives.

Quan estarà operativa la Web

A partir de donar d’alta el servei de Hosting, disposar d’un Domini, i de tenir tots els textos i imatges, la pàgina pot està operativa en menys de 30 dies.

Com contractar aquest servei

Omple el formulari que trobaràs a continuació i em posaré en contacte amb tu.

Si arribem a un acord, hauràs de contractar el servei de Hosting tu mateix, i abonar el 40% del preu del servei Web Bàsic per anticipat. La resta a l’entrega.

Hola! Parlem del teu projecte?

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info@nunuroque.cat